Tijs 

Van Tijs naar Tijstastisch!!
Voordat ik met Damian in aanmerking kwam was ik opzoek naar iemand die voor mij het eten en het sporten overnam. Met dat idee kwam ik ook bij Damian, we belden en ik zou op gesprek komen voor het sporten. Ik heb bij Damian natuurlijk het nodige gekregen betreffende voeding en sporten. Daardoor weet ik nu wat ik moet doen om mijn doelen te behalen. Dat is waar ik voor kwam bij Damian… Maar ik kreeg zo veel meer. Damian en ik hadden met het intake gesprek al direct hele goeie gesprekken. Na dit gesprek wist ik dat Damian de juiste is om mij te helpen met trainen en wist ik ineens heel veel meer over mijzelf!
Hij heeft mij geholpen een groot gedeelte van mijzelf in kaart te zetten. Door het bewust te maken ben ik daarna zelf gaan handelen. Damian is een soort kickstart met navigatie. Ik kreeg een boost van de gesprekken en ik wist wat ik moest doen. Het mooie is ook dat hij je het gevoel geeft dat je het allemaal zelf doet, zit ook wel wat in. Maar dat was nooit zo snel gegaan zonder de hulp van Damian. Ik ben met behulp van Damian zo snel gegroeid. (Op alle vlakken: Fysiek, mentaal en leven!)
Damian zijn coaching stijl heeft heel veel autonomie. Hij stelt de juiste open vragen, en stuurt jou zo onbewust naar het geen waar je heen moet. Daardoor komt het helemaal niet over als geholpen worden of advies van hem. Je gaat zelf opzoek naar het advies dat je nodig heb. Maar dit gaat niet zonder deze ijzersterke vragen en het luisterende oor van Damian. Met Damian kom je dichter bij jezelf en wordt je blijer met jezelf. 91,7 procent per week, 100% is niet reëel, mag je ook weleens minder voelen natuurlijk.
Naast dit alles heb ik samen met Damian een mooie band opgebouwd en kan ik zeker zeggen dat wij nu goeie vrienden zijn, ook iets wat elke cliënt (meer vriend/vriendin in mijn optiek!) zal ervaren.
Bedankt Damian! Ben benieuwd wat ik allemaal nog meer ga bereiken!

Jeanine


Begin maart zat ik niet meer lekker in mijn vel. Ik WAS vaak moe, at slecht, dronk te veel en voelde me eigenlijk niet meer lekker in mijn eigen kleding….
Via mijn vriend kwam ik bij Damian terecht, In het begin vond ik het best wel een beetje spannend, maar er moest iets veranderen! Als ik zo door zou gaan dan, geen idee maar hier hoef ik gelukkig niet meer over na te denken. Ben blij dat ik de stap heb genomen i.p.v. het uitstellen ervan! Voorkomen blijft beter dan genezen!
Toen de eerste afspraak, hierbij schrok ik van mij gewicht hierbij kreeg ik nog meer bevestiging dat ik het wou veranderen, maar volgens Damian zou het allemaal goed komen gelukkig.(GELUKT!!)
Eigenlijk snel na de afspraak begon de Lock down, waarbij mijn werk tijdelijk weg viel(waar ik veel bewoog..) Maar ik wist dat ik er voor wou gaan! Dus in deze periode steeds bewuster geworden van het eten, ben lekker gaan wandelen i.p.v. werken om uiteindelijk een ritme op te bouwen! De kilo’s en centimeters vlogen er van af, zonder moeite eigenlijk! Ik at meer als voorheen, had geen honger en voelde(en voel!) me dagelijks fit!
Eigenlijk gaat alles vrijwel vanzelf nu met eten/ bewegen, ben echt super bewust hiervan geworden. Dus ik weet zeker dat ik nooit meer zou terugvallen naar hoe ik WAS. Ik eet lekkerder, ben bewust met alcoholgebruik,voel me beter en ben trots op mijzelf en wat ik heb bereikt! En dat ik meer dat ik van te voren had verwacht op zo’n makkelijke manier!
Bij Damian voelt niks gedwongen of streng, uiteindelijk doe ik het ook voor mijzelf en dat is erg fijn! Ik ben blij dat hij mij daar bij heeft geholpen!Oh ja hiernaast nog hoop kilo’s en nog meer cm’s rondom verloren 😉Guido

Heb Damian ontmoet in Amsterdam bij een masterclass. Wij spraken elkaar in de pauze. Wat ik merkte is dat hij zoveel energie heeft en geniet van wat hij doet, dat ik dacht: Ik wil ook meer energie & genieten! Daarnaast wou ik ook nog wat beter slapen. Dat was de insteek om aan de slag te gaan.... Maar er veranderde wel wat meer!

Ik heb nu veel meer aandacht en tijd voor die dingen ik echt leuk vindt! En ik geniet er nu ook van, daarnaast leef ik veel bewuster, heb ik geleerd hoe ik kan aankomen en/of afvallen. Maar voor mij het belangrijkste ik geniet volledig van het leven met de dingen die ik leuk vindt. Het leven is niet alleen werk, maar er is ook een Guido en vindt fijn dat ik weer echt mezelf ben er daar volop van geniet iedere dag!


Wat ik ook heel fijn vond, Damian is eerlijk maar wel direct(wanneer het nodig was), ik hield mezelf nog weleens voor de gek.(onbewust) Nu niet meer!  Bedankt voor alles! 

Remmert (de Filigain)

Zelf sportte ik al een aantal jaren, behaalde eigenlijk niet het resultaat wat ik voor ogen had. Zag hem wel steeds meer resultaat behalen wat mij ook trigger de. Toen in gesprek gegaan en besloten aan de slag te gaan! Dit bleek een goeie keuze te zijn geweest! Niet alleen voor mijn resultaat in de gym(wat ook verslavend werkt haha), maar ik had ook geen middag dutjes meer nodig(energieker!!), ben stuk blijer/positiever persoon vol met energie geworden!! Daarnaast ook nog bewust van wat ik allemaal naar binnen gooi. Weet hoe ik dit resultaat heb behaald, kan vasthouden en nog meer resultaat kan behalen! Genieten van alles nu!


Andre

Voordat ik begon aan mijn challenge was ik niet zeker van mij zelf. Kon ik niet meer naar mij zelf kijken in de spiegel, en had de weegschaal weggegooid. Dit was het moment dat ik besloot om er wat aan te doen. “Toevallig” op dat moment kwam er een berichtje op facebook langs. Zonder te twijfelen heb ik gelijk een bericht gestuurd. Afspraak gemaakt en gelijk begonnen! Deze challenge heb ik mijn eten aangepast, niet gesnoept en ben meer gaan bewegen. Met als doel uiteindelijk weer trots op mijn zelf te kunnen zijn en in de spiegel te durven kijken. En nu voel ik mijzelf In een woord GEWELDIG! Zelf had ik nooit verwacht dat ik in een  korte periode zoveel zou kunnen veranderen. volhouden!

Koen

Mijn doel was voordat ik begon aan het traject: Mijn gewicht & vet percentage verlagen op een verantwoorde manier en een stuk vitaler worden! Dus niet niks meer eten om bijvoorbeeld af te vallen, maar op een gewone manier die ook reëel is. Die ik ook de rest van mijn leven vol kan houden!(met biertjes erbij) Gedurende dit traject werd ik steeds meer bewust van mijn voeding en ging alles steeds soepeler! Hier hoefde ik niet echt meer over na te denken super bewust dus! Naast mijn voeding heb ik thuis getraind met bizar resultaat in naar mijn mening zonder gym evengoed zoveel progressie geboekt, in 1 woord nogmaals: “Bizar!” Dus Mentaal en fysiek veel sterker geworden, Relatie met voeding is top!(kan alles eten/drinken wat ik wil ook wat ik lekker vindt haha) en daarnaast nog meer aan het leven en genieten maar dat met veel meer vitaliteit, zin in het leven!

Ben jij de volgende? Plan een gratis intake

Damian Wagenmaker Eigenaar DW Leven
Resultaat vetverlies Arnold
Onoverwinnelijk & Geniet weer!
Manon
Kleding zit weer lekker! 
Gezond & Fit!

Arnold

Voordat ik begon zat ik in een burn-out. (tijdelijk) gestopt met werken en eigenlijk beetje met alles wat ik deed toen...  Maar!


Tijdens mijn burn-out merkte ik dat er dus iets moest veranderen. Als ik mentaal fit zou willen worden zou ik dat fysiek ook moeten zijn! Toen “toevallig” kwam ik Damian tegen. Samen zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij mijn levensstijl een “beetje” aangepast. Dit resulteerde als snel in 10kg verlies! Daarnaast ook nog stuk sterker geworden. Maar wat voor mij het belangrijkste was: Ik voelde me zelf onoverwinnelijk, veeeeel meer zelfvertrouwen, energie ben nu altijd optimistisch en mijn mindset is 180graden gedraaid.


Ik geniet weer vollop van het leven en ga er nog veel meer uithalen! Met het resultaat hoop ook dat andere mensen geïnspireerd raken om dezelfde verandering mee te kunnen maken!

Ik weet waar ik vanuit kwam en hoe ik mij nu voel door deze verandering dat is iets wat ik iedereen gun. Een leven waarvan je geniet, je er mag zijn en vol met energie! 

Manon

Kwam Damian tegen op een masterclass in Amsterdam. Toevallig zaten wij naast elkaar en spraken elkaar in de pauze. Wat ik merkte is dat hij zoveel energie heeft en geniet van wat hij doet, dat ik dacht: Ik wil ook meer energie & genieten! Daarnaast wou ik ook nog wat beter slapen. Dat was de insteek om aan de slag te gaan.... Maar er veranderde wel wat meer!

Ik heb nu veel meer aandacht en tijd voor die dingen ik echt leuk vindt! En ik geniet er nu ook van, daarnaast leef ik veel bewuster, heb ik geleerd hoe ik kan aankomen en/of afvallen. Maar voor mij het belangrijkste ik geniet volledig van het leven met de dingen die ik leuk vindt. Het leven is niet alleen werk, maar er is ook een Guido en vindt fijn dat ik weer echt mezelf ben er daar volop van geniet iedere dag!


Wat ik ook heel fijn vond, Damian is eerlijk maar wel direct(wanneer het nodig was), ik hield mezelf nog weleens voor de gek.(onbewust) Nu niet meer!  Bedankt voor alles! 
Wim

Via FB zag ik de resultaten van Damian Wagenmaker (DWleven) bij een bekende van me. Ik liet mijn gewicht langzaam oplopen van 82 naar 89 kg en daarnaast ook mijn bloeddruk en cholesterol WAREN iets te hoog. Bij een keuring op mijn werk vonden ze het nog wel binnen de marge, maar voor hoelang.. Dus hier wou ik wat aan doen…

Damian kon ik van de opleiding en dacht zonder de bekende stok achter de deur red ik het niet. (had hem les gegeven, nu andersom haha) Mijn streven was  toen ik begon 82 kilo, dit was niet gelukt. Ik eindigde op 78kg! (had de buikomvang van 35 jaar terug!) Tussendoor ging het eigenlijk wel heel snel waardoor we steeds meer gingen eten ook, te snel afvallen is niet te manier. Nu heb ik wel MIJN manier gevonden die werkt, die ik ook zonder moeite kan volhouden. Wat ik ook nog heel gaaf vind nog steeds dat mijn pak met de uitreiking nog nooit zo goed heeft gezeten en ik droeg hem met trots! Voor de leerlingen die ik help en voor mijzelf van wat ik heb bereikt!
Ben jij de volgende? Plan een gratis intake

Damian Wagenmaker Eigenaar DW Leven
+25 kg & Fit!
Chantal

Fit & nooit meer diëten!

Geweldig (G+) & Super energiek!

Damian

Mijn eigen transformatie:


Zelf ben ik eigenlijk altijd te licht geweest, veel bewegen is toch goed? Wat resulteerde in +/- 55kg(lengte 1.84) op 18 jarige leeftijd.(linker foto) Dit is natuurlijk ook niet optimaal voor de gezondheid. Hier op het moment nooit bewust van geweest. Pas jaren daarna mee aan de slag gegaan, in die jaren is een hoop veranderd. (+/- 25kg 23 jaar) aangekomen,  fysiek en mentaal veel veranderd daarnaast veeel  bewuster geworden van alles! En we zijn nog in volle groei!


De fysieke verandering is natuurlijk prachtig om te zien, en heb daar ook heel hard voor gewerkt en bent er trots op!


Maar wat voor mij het belangrijkste is wat ik merkte qua energie, ik kan de hele dag doen wat ik wil met volle 91,7% en de avond ook doen wat ik wil. Heb geen dutje meer nodig of wat leidt tot geen zin meer om iets te doen. (logisch als je geen energie hebt...) Het is niet als je graag genoeg wilt je alles kan, als je daar geen energie voor hebt gaat het gewoon niet gebeuren!


Maar nu!

Ben ik dagelijks mezelf, sta op met zin in iedere dag, kan doen wat ik wil en kan mij volledig geven! Niet alleen voor mezelf maar ook voor andere zoals vrienden, familie en de mensen die ik verder help! 

 
Chantal

Trots, blij en nu Echt enthousiast!
Toen ik binnenkwam de eerste keer had ik mijzelf al een tijd niet meer gewogen. Toen ik daadwerkelijk weer op de weegschaal ging staan bij Damian schrok ik ook de eerste keer. Dit was wel het moment van dat ik zeker wist. Ik ga er nu voor! Voorheen heb ik op veel verschillende manieren geprobeerd denk aan : ziekenhuis dieet, met shakes, eigenlijk wat had ik niet geprobeerd. Dit was het behalen van mijn doel samen met een coach. Vrienden van mij waren ook bij Damian geweest en hadden ook bereikt wat zou wouden. Dus dacht waarom ook niet!
Zo gezegd, zo gedaan ik kwam met deze doelen:
Ik WOU minder gewicht, Ik WOU beter in me vel zitten, Ik WOU dat alles weer past en lekker zit in de winkel(als in kleding). ik WAS niet blij met mijzelf. Ik VOND me zelf niet mooi en ik HAD weinig zelfvertrouwen. Nu ik dit schrijf is het ook gek om op te schrijven eigenlijk. Voelde ik mij toen echt zo? Dus daar ga ik ook niet meer bij stilstaan ben superblij hoe ik me nu voel, en blijf lekker genieten van alles! Nu Drink ik evengoed meerdere keren per week( af en toe dagelijks😊) , ik eet wat ik lekker vindt (lekkere taartjes, gebakjes 😊 ), ik houdt niet echt van sporten dus doe ik dat eigenlijk niet alleen af en toe een stukje wandelen, maar belangrijkste dit allemaal gaat vanzelf zonder echt over na te denken. Het belangrijkste wat ik heb geleerd en doe is: “GENIETEN!” en iedereen die mij kent weet dat ik dat dagelijks doe! Alleen nu geniet ik ook nog van mezelf!
Oh ja, maak een begin foto als je begint 😉

Daarnaast nog -24k en heeeel veel centimeters!


Jesse 

Via een maat van mij kwam ik bij Damian Wagenmaker terecht, af en toe gebeuren er dingen met een reden. Daar ben ik wel achter gekomen 😊


Eigenlijk kwam ik alleen voor om wat fitter te worden, alleen in het eerste gesprek kwamen wij er al samen achter dat er iets dieper ZAT. Voorheen dacht ik vaak hoe andere over mij zouden denken en samen kwamen we er achter waar dat vandaan kwam. Dit speelde al een tijd en dit zorgde ook voor veel onrust bij mijzelf, (trillen been, onrustig zitten, slechte nachten/nachtmerries en weinig energie, moest constant denken voor andere wat ze van mij dachten, dat koste een hoop energie….
Na het eerste gesprek en een oefening die we samen deden en ik mee kreeg naar huis was ik hier wonderbaarlijk na vele jaren eigenlijk heel snel van af!! Ik voel mij sindsdien GEWELDIG en ik was meteen in een week 3kg afgevallen ZONDER dat ik iets had aangepast aan mijn voeding. Dit was meteen een lekker begin om ook sporten en het “gezond” eten weer op te pakken en hiervoor vlogen de kilo’s en centimeters buikomtrek eraf! Vanaf het eerste moment al een goede band met Damian gekregen en ook door de voeding/training tips, voel ik mij dagelijks fit, slaap ik lekker, heb ik geen nachtmerries meer, trilt mij lichaam niet meer en zin in iedere dag! En dit is pas het begin ben benieuwd wat het leven mij nog meer gaat brengen, maakt niet uit wat maar ik ben er klaar voor en heb er zin in!
Daarnaast: Wat ik ook erg fijn vind is dat als ik bepaalde keuzes maak in het leven Damian mij ondersteuning beid, waardoor ik het toch weer anders zie waardoor ik achteraf zie wat ik hiervan heb geleerd, of dat het toch weer blijkt dat ik de goede keuze hebt gemaakt!

Ik wou het eigenlijk in eerste instantie niet delen, maar ik gun iedereen een GEWELDIG leven.Ben jij de volgende? Plan een gratis intake

Damian Wagenmaker Eigenaar DW Leven
Celine
Super blij & Energiek!
Resultaat vetverlies Romy de Groot
Trots op mezelf & Super bewust!
Resultaat vetverlies Gerben

Trots en blij!

Celine 

Voorheen was ik eigenlijk nooit met mijzelf bezig, werkte 60-70 uur per week(restaurant hoog niveau) Zat op voetbal maar was eigenlijk nooit bij de meiden. Voelde mezelf niet fit, terwijl ik altijd eigenlijk met eten en sporten bezig was/ben. Toen kwam ik via via terecht bij Damian. Zijn wij samen aan de slag gegaan. Hierbij koos ik voor het eerst voor MIJZELF! Ik geniet nu van het sporten, het eten ik heb weer het gevoel dat ik leef en bewust van ben! Mijn vitaliteit is van een 4 naar een 9+ gegaan heb resultaten behaald die ik nooit eerder had behaald, en ben benieuwd naar wat ik nog meer ga bereiken!!
Romy 

Voordat ik begon heb ik een diepte punt bereikt, ik had nog nooit zo slecht in mijn vel gezeten. Dit was voor mij het moment om te starten. Als doel een beter zelfbeeld, een fitter lichaam en geest! Hierbij ben ik ook meer gaan sporten. Al snel merkte ik dat ik resultaat boekte en iedere week gingen mijn sportprestaties vooruit wat er voor zorgde dat ik nog gemotiveerder raakte, om aan het einde trots te zijn op de gene die in de spiegel staat en dat is mij 200% gelukt!
Maar.. Mijn grootste resultaat was en is nog steeds dat ik na 5 jaar rond te hebben gelopen met zware rugklachten, deze steeds minder! Dit is iets wat ik nooit had durven dromen. Dat dit zou lukken door middel van goede voeding en sporten. Hiernaast vlogen de centimeters eraf en werd mijn lichaam een stuk strakker. Ik sta nu een stuk beter in het leven en benieuwd wat mijn nieuwe lifestyle mij nog meer gaat brengen!


Gerben

Ongeveer 12 kg geleden (oudejaarsavond) vroeg ik Yvonne ten huwelijk. Na een paar maanden aanmodderen ben ik begin juni bij Damian terecht gekomen (mede door dat ik zag hoe goed het ging bij Andre). Ik woog toen 114,6 kg. Tijdens mijn trouwdag (Vrijdag 20-09) woog ik 102,6. Mijn trouwpak moest in totaal 4x kleiner gemaakt worden. Dit alles grotendeels behaald met voeding en een heel klein beetje sporten. Nu kijken of ik voor dat sporten wat meer tijd kan vrijmaken (tussen het werk en de politieke beslommeringen) en dat ik onder de 100kg ga komen. Dat is voor mij al zeker 15 jaar terug.
Ben jij de volgende? Plan een gratis intake

Damian Wagenmaker Eigenaar DW Leven
Super Blij!!
1 Maand bezig :O
Jouw foto NOG niet gevonden!

Marijke

Dit is Marijke, Marijke heeft downsyndroom. Mensen hiermee hebben een verlaagd metabolisme met +/- 15% wat er toe lijdt dat het voor met downsyndroom nog lastiger is om af te vallen. (omdat zij dus +/- 15% minder verbranden!) Marijke bewijst het tegendeel! Zij is nu alweer een kilo afgevallen(op week basis), naast dat zij alleen is afgevallen, voelt zij zich vitaler, energieker, beweegt veel makkelijker en daarnaast is ze nog vrolijker! Ieder(begeleiding, collega’s en haar ouders/familie) in haar omgeving is dit opgevallen! (wat echt heel gaaf is!) Ik kan niet anders dan trots zijn op Marijke, wie tevens mijn eigen tante is!
Tegenwoordig stellen mensen werken aan zich zelf oneindig lang uit, gelukkig heeft Marijke de keuze gemaakt om aan zich zelf te werken. Met een geweldig resultaat tot op heden!

Paul

Super trots op Paul! (foto’s ongeveer een maand verschil!)
Paul is vlak voor de Lock down begonnen. Na ongeveer 1 week in de gym kunnen trainen, zijn we “verplicht” verder gegaan naar thuis training. (ringen, beperkte gewichten, bankje, caravan instap krukje). Dit is wat Paul alleen al fysiek heeft bereikt in een zeer korte periode met beperkte mogelijkheden! Heel Gaaf! Daarnaast:
- Buik centimeters omlaag
- Meer energie
- Trots op zich zelf
- Gretig naar wat er nog meer in zit!
Ben benieuwd hoe Paul er over paar maanden uit ziet! We gaan samen voor een zo goed mogelijk resultaat.(91,7%) Desnoods samen sta je sterker dan alleen!


Jouw verandering!

Hoe gaat jouw verhaal worden? 


Nog belangrijker, hoe zou jouw Leven zijn? 

Ben jij de volgende? Plan een gratis intake

Damian Wagenmaker Eigenaar DW Leven
Geniet van het eten! 
Paul

3 Maanden bezig 

Volledig 91.7%
Volledig 91,7% en veel lachen!

Jozé 

In het begin kwam ik binnen met beetje het gevoel “Blegh” over mezelf, maar met name mijn buik. Was voor mezelf erg streng met voeding, at apart van mij man, at vaak te weinig en genoot er eigenlijk weinig van. Dit is niet een manier van leven die ik graag wou volhouden, dus besloot ik hier wat aan te doen.Zo gezegd, zo gedaan! Ik ben samen met Damian aan de slag gegaan. Om een manier te vinden die voor mij en reëel is voor de rest van mijn leven. Daarnaast had ik het vaak koud, at ik stiekem en droeg vaak corrigerende kleding en zat ik ook nog aan de antidepressiva. Een mooie lijst om mee aan de slag te gaan! (achteraf natuurlijk..)In het traject is een hoop veranderd, ben eten en mezelf weer gaan waarderen. Nu geniet ik weer van wat ik eet en drink. Ik at voorheen altijd apart van mijn man, terwijl we nu gewoon weer samen eten! (en lekker eten!) Ik draag nu weer wat ik lekker vindt om te dragen en het staat mij nu ook geweldig! (nu alweer zin in de zomer om jurkjes te dragen !) En alles eigenlijk op een hele makkelijke manier, wat (on)bewust al vanzelf gaat! (gewoonte)Oh ja, na 15 jaar ben ik nu EINDELIJK van die antidepressiva af, nooit verwacht dat ik dit ook nog zou behalen! Oftewel: Ik denk vrijwel niet meer na over wat ik eet en/of drink. Ik kijk met trots naar mijzelf en geniet van iedere dag. Heb het weer warm, zoals het hoort! Ik geniet! (ondanks de corona..)Ben weer HUP!
Paul

Super trots op Paul! (foto’s ongeveer een maand verschil!)
Paul is vlak voor de Lock down begonnen. Na ongeveer 1 week in de gym kunnen trainen, zijn we “verplicht” verder gegaan naar thuis training. (ringen, beperkte gewichten, bankje, caravan instap krukje). Dit is wat Paul alleen al fysiek heeft bereikt in een zeer korte periode met beperkte mogelijkheden! Heel Gaaf! Daarnaast:
- Buik centimeters omlaag
- Meer energie
- Trots op zich zelf
- Gretig naar wat er nog meer in zit!
Ben benieuwd hoe Paul er over paar maanden uit ziet! We gaan samen voor een zo goed mogelijk resultaat.(91,7%) Desnoods samen sta je sterker dan alleen!

Toen ik bij Damian kwam, kwam ik met de intentie om wat gewicht te verliezen. Waar ik nog meer mee ZAT, ik twijfelde veel, dacht veel wat denken andere van mij (grotendeels negatief) en vaak was het net niet goed genoeg zoals ik het deed voor mijzelf. 


Tijdens het traject begon ik rustig gewicht te verliezen, ik kreeg hoop inzicht en begon ook steeds reëler te denken en te leven! In begin keek ik naar me zelf vond ik mezelf helemaal niet ok, naarmate ik verder in traject kwam veranderde het naar niet ok, later werd het wel ok. Daarnaast dacht ik veel na over wat andere van mij vonden/vinden, maarja hier kom je alleen maar achter door het te vragen natuurlijk. Toen kwam ik er achter dat ik het wel wat erger maakte dan dat het daadwerkelijk was… Iedere week had ik altijd een verbeter punt in het begin, kon altijd beter. Dat is ook zo, maar hoe reëel was dat. 


Hoe het NU is: Ben nu aan het einde of het nieuwe begin. Ik zeg nu daadwerkelijk dat ik trots ben op wie ik ben, dit is ook hoe ik naar mijzelf kijk! En tja, niet iedereen kan mij leuk vinden en gelukkig, maar  ik heb al meer dan genoeg gezelligheid thuis nu. 😊 Mijn weken zag ik vaak dingen die nog beter kunnen, alleen nu is iedere week de BWO! (BESTE WEEK OOIT!), 91,7% is meer dan genoeg! (dit is ook 1 van de belangrijkste dingen vandaar dat ik ook zo mijn foto wil delen!) 

Heb een nieuwe leven, nieuw huis, nieuw werk en dezelfde ik, alleen nu leef ik naar wie ik daadwerkelijk ben! 😊 


Oh ja, daarnaast ben ik nog +/- 25% van mijn buik en borst centimeters kwijt geraakt en wat kilo’s. 

En ga nog steeds wekelijks naar de Mac 😊