1 op 1 coaching: Lifetime in shape  

"Het mooiste is als wij samen jouw doel kunnen behalen"

Je wilt maximale begeleiding? Dan is 1 op 1 coaching wat voor jou. Dat kan online (via Zoom) of live in mijn praktijk.(voorkeur live) Een combi is ook mogelijk. Het grote voordeel van 1 op 1 coaching is dat we dagelijks contact kunnen hebben. Er is ook genoeg tijd om emotionele of moeilijke dingen te bespreken tijdens de consulten, zodat je echt verder komt.


  • Wekelijks een consult (30-60 min.)
  • Dagelijks contact via WhatsApp
  • Toegang tot de besloten community
  • Recepten op maat app


Ideaal als je iedere mogelijke situatie in je leven op het gebied van voeding, bewegen, slaap, stress en emoties wilt optimaliseren. Het kan als tamelijk intens ervaren worden, maar zo behaal je het beste resultaat!

Damian Wagenmaker Eigenaar DW Leven

Ben klaar voor mijn verandering! 

Wat zeggen andere? 

Jozé Knol

Dit heeft voor mij heel veel veranderd, qua leven, rust, eten en eigenlijk alles.
Ik kan weer volledig het leven leiden waar ik van kan genieten, zonder beperkingen! Damian is eerlijk, reëel en enthousiasme is aanstekelijk :)

Eric Neefjes 
Heb veel geleerd over voeding en sporten, maar voor mij het belangrijkste

Heb heel veel geleerd over mijzelf. Wie ben ik , waar wordt ik blij van en hoe zorg ik ervoor dat ik nog meer ga bereiken!  Super bedankt! 

Tijs Nieuwboer 
Meer dan alleen luisteren en advies geven. Damian neemt je onbewust mee, en zorgt dat jij zelf het kwartje lat vallen. Zo is het geen advies maar een leerproces.

Voor meer resultaten zie Reviews