Grenzen aangeven

De grenzen aangeven.

In de Corona periode zijn veel landen die hun grenzen dicht hebben gedaan. Toch mag je vaak voor speciale reden toch naar binnen toe. Of rijd je alleen het land door naar een ander land wordt het vaak ook goed gekeurd. Of je wordt niet eens gecontroleerd. Oftewel de 1 was of is een stuk duidelijk is zijn of haar grenzen aangeven.

Soms gebeuren er dingen die jij niet wilt of waar jij als persoon niet helemaal achterstaat. Alleen wat moet er gebeuren voor jij aangeeft van tolereer ik dit wel of niet? Of laat je alles en iedereen gewoon over je heen lopen?

Alle keuzes zijn prima, het is desnoods jou keuze. Of gaat deze keuze weleens ten koste van jezelf? Of weet je dit al? Dan is het wel zonde om hiervoor te kiezen, ook al ben je misschien niet anders gewend. Of makkelijker gewoon de keuze uit de weg gaan. Kan er ook niks gebeuren! Ik vind zelf zonde om te zien als mensen vaak over hun grens laten gaan en achteraf veel spijt en/of verdriet hebben, terwijl ze vaak van te voren al weten dat ze dit absoluut niet willen. Omdat iemand anders over hun grens gaat.(dit laat je zelf toe!) Dus wat is die speciale reden voor jou dat ze over jou grens mogen gaan?

Reactie plaatsen