Als tijd en geld geen rol zouden spelen, zou je veel anders doen?

Als tijd en geld geen rol zouden spelen, zou je veel anders doen?

Het antwoord: Hopelijk niet 😊

Wat wou je als kind worden? Wat is een droom van jou, die al lang TE lang uitgesteld is? Vind je iets stiekem leuk, maar schaam je ervoor om te doen? Sommige dingen kunnen niet doordat er geen tijd of geld voor is, toch willen wij als mens wel vaak iets anders/veranderen.

Nu spelen Tijd & Geld even geen rol. Dus stel je voor dat tijd en geld geen rol zouden spelen, wat zou jij NU willen doen? Wat vind jij leuk om te doen? Wat vind jij belangrijk om te doen? En met wie zou jij willen zijn? Het is niet erg als je niet alle vragen kan beantwoorden. Zijn veel mensen die dit niet weten. Gelukkig is het niet erg om hier ook tijd in te steken. Wij als mens weten eenmaal niet alles. Wel kunnen wij veel leren.

En als je voor je zelf niet weet heb ik een andere vraag. Wat zou de wereld een klein beetje mooier maken in jou optiek? Kan/wil je hier wat voor doen?

Conclusie: Vaak doen we veel dingen, waardoor we niet meer bewust zijn van wat we β€œeigenlijk” wel heel graag willen. Dus wat wil jij?

Oh ja..:

Niet alles hoeft leuk te zijn, als jij het waard vindt om te doen. Heb jij bijvoorbeeld kinderen en een vrouw, waardoor jij voor het inkomen moet zorgen. Is dat het waard, is een bewuste keuze om dat te doen. Oftewel je vind het waard om te werken voor je geliefde vrouw en kinderen. Het geeft je werk zin 😊 Dit is zeker niet erg, hier heb ik zelfs respect voor

Reactie plaatsen